Flatbreads van Hupsaté!

 

Onze flatbreads zijn eigenlijk complete gerechten maar dan vakkundig opgerold en dichtgevouwen in een plat brood. Ideaal voor op een festival! Of op een drukke plek waar je niet genoeg zitplaatsen hebt. Of als nog moet fietsen, eigenlijk is het best wel vaak handig. We hebben ook 2x de publieksprijs gewonnen tijdens het 'Lekkerste broodje van NL' in de categorie 'on the move'.

Menu flatbreads:1:

Flatbread kipsaté. 8,-

Onze bekende kipsaté geserveerd in een flatbread met luxe salade, rode ui, zelfgemaakte satésaus en krokant gebakken uitjes.2:

Flatbread Surinaams hete kip. 7,-
De gemarineerde malse kip wordt geserveerd in een flatbread met ijsbergsalade, krulsla, rode ui, medium-spicy chipotle saus en gebakken uitjes.
3:

Flatbread gyros. 7,-
De gyros
(kip) wordt geserveerd in een flatbread met ijsbergsalade, lollo verde en lollo rosso sla, flinters wortel, rode ui, frisse chipote southwest saus en gebakken uitjes.
4:

Flatbread club kip. 8,-

De club kip is een combinatie van gemarineerde kip en fijngesneden gerookte bacon. Deze flatbread wordt geserveerd met een luxe salade en frisse chipote southwest saus.

5:

Flatbread truffel& kip. 9,-
Onze
de gemarineerde kip smaakt perfect met wat zwarte truffel, Belgische mayonaise, luxe salade en wat krokante uitjes.

6:
Flatbread truffel& Black Angus carpaccio. 10,-

De flatbread wordt royaal belegd met de beste, flinterdun gesneden biefstuk van Black Angus en wordt geserveerd met Belgische mayonaise, zwarte truffel, vers geschaafde parmiggiano kaas uit Italië, lollo verde en lollo rosso sla, flinters wortel en rode ui.

Menu vegetarische flatbreads:7:
Flatbread falafel (V). 7,-
De gegrilde falafel
wordt geserveerd in een flatbread met ijsbergsalade, lollo verde en lollo rosso sla, flinters wortel, rode ui, frisse chipote southwest saus en gebakken uitjes.
8:
Flatbread chick pea shoarma 
(V). 7,-
De gegrilde chick peas marineren we zelf en 
worden geserveerd in een flatbread met ijsbergsalade, lollo verde en lollo rosso sla, flinters wortel, rode ui, frisse chipote southwest saus en gebakken uitjes.

Menu burgers:9:
Sliders truffel&bacon. (Mini proeverij van 2 kleine burgers). 8,-
Slider 1: halve flatbread met een luxe burger van gemarineerd kipgehakt met Belgische mayonaise, zwarte truffel, luxe salade en uitjes. 
Slider 2: halve flatbread met een luxe burger van gemarineerd kipgehakt met bacon, chipotle southwest, luxe salade en uitjes.10:
Sliders kipsaté& hot ‘n spicy. (Mini proeverij van 2 kleine burgers). 8,-
Slider 1: halve flatbread met een luxe kipsaté burger van gemarineerd kipgehakt met luxe salade en uitjes. 
Slider 2: halve flatbread met een luxe burger van gemarineerd kipgehakt met bacon, pittige chipotle saus, luxe salade en uitjes.

Belangrijk om te weten: gezien we maar een kleine keuken hebben in onze foodtrucks en bakfietsen is het erg lastig om het hele menu te serveren. Kies daarom maximaal 4 of 5 flatbreads uit het menu, anders is de kans erg groot dat je lang moet wachten op je flatbread.

Delen: