Hupsaté

Welkom bij Hupsaté foodtruck!
Ik ben Jeroen, geboren en getogen in Breda en al mijn hele leven satéliefhebber. Na jarenlang zoeken naar de beste saté hebben we het lekkerste recept gevonden. Vanuit onze foodtrucks serveren wij leuke festival menu's met gezond fastfood zoals saté, burgers en flatbreads. Op deze manier zit er altijd voor iedereen iets lekkers tussen!

Hoe het begon:
Na mijn HBO opleiding bij Avans Breda ben ik in 2011 begonnen met Hupsaté! Van mijn spaarcentjes heb ik een bakfiets uit 1936 gekocht van de zoon van de bakker van Westzaan (dat ligt bij Amsterdam). Deze bakfiets heb ik in 2011 samen met mijn vader omgebouwd tot een rijdende barbecue. Anderhalf jaar later had ik genoeg gespaard voor een echte foodtruck.

Onze werkwijze:
Wij zijn zeer flexibel, klantgericht en wij zorgen altijd voor passende oplossing. Je hoeft nergens naar om te kijken en zo heb je alle tijd om te genieten van je feestje bij jou thuis of op het werk (wij doen zelfs de afwas voor je). 

Krijg je al trek?
Stuur even een mailtje naar rianne@hupsate.nl met je wensen of bel gerust even met Rianne 076-7851220 om je plannen te bespreken.

Delen: